Meizu MX5 Flyme 5 Global (5.1.2.0 ve üstü) Sürümünde Tema Nasıl Değiştirilir (Resimli ve Videolu Anlatım)

siberyardimy tarafından tarihinde yayınlandı

Merhaba arkadaşlar bu yazımda Meizu Mx5 cihazı üzerinden tüm Meizu telefonlarda Flyme OS işletim sistemi 5.1.2.0G ve daha üst sürümlerde tema değiştirme işleminin nasıl yapılacağını resimli olarak anlatacağım. Anlatıma başlamadan önce yazının en altındaki yorum bölümünden görüş ve önerileriniz ayrıca aklınıza takılan her türlü soruyu sorabileceğinizi hatırlatıyor ve anlatıma başlıyorum.

Video anlatım yazının en altına eklenmiştir.


Meizu telefonların A sürüme sahip ROM’larda varsayılan olarak yüklü gelen Themes uygulaması maalesef global sürüm yada ROM’larda bulunmuyor. Bu yüzden global versiyon kullanıcıları telefonlara yepyeni bir görünüm katan temaları telefonlarına uygulayamıyorlar. Ancak siberyardim.com olarak bu sorunun çözümünü bulduk ve  Flyme 5 Global (5.1.2.0 ve üstü) Sürümünde Tema Nasıl Değiştirilir isimli bu yazımızla siz değerli okurlarımızın hizmetine sunduk.
Öncelikle aşağıda verdiğim linkten Flyme 5’in A versiyonlarında bulunan Themes uygulamasının apk dosyasını indiriyoruz. Dosya A sürümünde bulunan Themes uygulamasının apk dosyadır ve tamamen güvenilirdir. 
Theme.apk indirme linki:
Bu dosyası ister direk olarak telefonunuza indirin isterseniz bilgisayarınıza indirin daha sonra telefonunuza atın. Dosyayı telefonumuzda buluyoruz ve yüklemek için üzerine tıklıyoruz. Dosyayı tıkladığımızda açılan pencerede “Continue” yazan bölüme tıklıyoruz. Gelen ikinci bölümde de “Yükle” yazan yere tıklıyoruz.
 
Yükle dedikten sonra uygulamamızın kurulmasını bekliyoruz. Uygulama kurulduktan sonra da “Tamamlandı” diyoruz ve kurulumdan çıkıyoruz. Kurulumdan çıkışta bizi telefon bizi direk olarak uygulamanın kısayolunun bulunduğu ana ekrana atıyor ve Theme uygulamasının kısa yolunu ekranda görüyoruz.
  
Theme uygulamasına giriş yapıyoruz. İlk açılışta uygulamanın yalnızca çince içeriklerden oluştuğuna dair bir uyarı penceresi açılıyor. Buraya yine “Continue” diyerek geçiyoruz ve uygulamamız açılıyor. Beğendiğimiz herhangi bir temayı seçiyoruz ve açılan ekranın altında bulunan “Download” butonuna tıklıyoruz. Download dedikten sonra temamızın yüklenmesini bekliyoruz.

Yükleme tamamlandıktan sonra “Dowload” yazısınız yerini “Apply” alıyor. Burada “Apply” butonuna tıklıyoruz ve temamız telefonumuza uygulanıyor. Yeni temanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın 🙂

Bunlar da Temamızın telefonumuza uygulanmış hali.
 

Hepinize kolay gelsin. Takipte kalın gelişmeleri kaçırmayın!


13 yorum

Çağlayan sümbül · 2 Şubat 2016 18:49 tarihinde

Hocam merhaba. Şimdi bu kişiselleştirme uygulamasını indirdim fakat ana menü görünüyor tıklıyorum içine girmiyor. Kayıt yok diyor ne yapmalıyım?

kerem gür · 20 Nisan 2016 07:39 tarihinde

merhaba meizu mx5 yeni güncel rom yükledim ota üzerinden nasıl türkçe yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

muhammer beyazpinar · 26 Nisan 2016 12:11 tarihinde

HOCAM MZ5 TELEFONUMUN 2.BİR TEMA OLARAK SAMSUNG S6 ROOM TEMA YÜKLEYEBİLİRMİYİZ SIKINTI OLMADAN MÜMKÜNMÜ?

    siberyardimy · 26 Nisan 2016 12:27 tarihinde

    Nerden yüklemeyi düşünüyorsun hocam.

    muhammer beyazpinar · 27 Nisan 2016 14:45 tarihinde

    BİLMİYORUM SİZE SORUYORUM. YANİ YANLIŞ ANLATTIM GALİBA MESELA FLAYM 5 VAR ONUN YANINDA 2. BİR Samsung launcher yükleyebilirmiyim nasıl nerden? biliyorum sizi fazla rahatsız etmeye başladım kusura bakmayın.

    siberyardimy · 27 Nisan 2016 14:57 tarihinde

    Hocam launcher dan kastın telefonun görünümünü Samsung gibi yani bir nevi samsung tema yapmaksa, Google Play de uygulamalar var ordan yükleyebilirsiniz. Yok Samsung romundan yani işletim siteminden bahsediyorsan şu an için bu telefona başka rom yüklenemiyor.

Unknown · 27 Eylül 2016 13:23 tarihinde

Flymee 5.1.3.3g meizu m3note kullaniyorum imei degistiremiyorum degistirebilen yada cozen biri varmi yardim lutfen

Unknown · 27 Eylül 2016 13:24 tarihinde

Acil yardim lutfen

gökhan erturaç · 27 Eylül 2016 13:24 tarihinde

Acil yardim lutfen

gökhan erturaç · 27 Eylül 2016 13:25 tarihinde

Flymee 5.1.3.3g meizu m3note kullaniyorum imei degistiremiyorum degistirebilen yada cozen biri varmi yardim lutfen

Wahlar Abbasov · 17 Mayıs 2017 18:51 tarihinde

Salam mende meizu m5 di ama temalar bolumu yoxdu nece yaza bilerem ve hardan? Bunu yazdim desteklemedi bilen varsa komeklik elesinde bir zehmet

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.